Hozzávalók:
- 1 konzerv egész paradicsom (nyáron majd frissből)
- 5-6 levél spenót
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1-2 ek olivaolaj (első hidegsajtolásból)
- bazsalikom
- só
- egészbors
A spenótot megmossuk, középső erét eltávolítjuk és apróra vágjuk. Az így előkészített spenótot a sóval, a borssal (én ismét zöldet használtam) és a fokhagymával összemixeljük. Hozzáadjuk az olajat és a bazsalikomot, majd ismét összemixeljük. Egyenként belemixeljük az egész paradicsomokat. Egy tálkába tesszük a szószt és hozzákeverjük a fennmaradó paradicsomlevet.
Én tagliatellére hasonlító (legalábbis küllemét illetően) rizstésztához tálaltam.
Én tagliatellére hasonlító (legalábbis küllemét illetően) rizstésztához tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése