Hozzávalók:
- 2 bögre rizs
- 30-40 dkg vajbab
- 2-3 hekkfilé
- citromsavanyú (citrons confits)
- combava ("majdnem"zöldcitrom)
- só
- bors
- kakukkfű
- mustármag
Elkészítés:
Főzzük meg a rizst 1,5szeres sós vízben. Pároljuk meg a halat vízgőzben. Főzzük meg a babot forró vízben.
Kenjünk ki egy tálat olivaolajjal és rétegesen tegyük bele a hozzávalókat. Kezdjük a rizzsel, aztán a bab, a fűszerkeverék (só-bors-mustármag-kakukkfű kőmozsárban összetörve), hal , citromsavanyú,... Egy réteg rizzsel zárjuk a sort és lefedve tegyük előmelegített sütőbe 110 fokra (légkeveréssel). Max. 30 perc alatt összeérnek az ízek.
Tálalás előtt reszeljünk rá zöldcitrom héjat.
Kenjünk ki egy tálat olivaolajjal és rétegesen tegyük bele a hozzávalókat. Kezdjük a rizzsel, aztán a bab, a fűszerkeverék (só-bors-mustármag-kakukkfű kőmozsárban összetörve), hal , citromsavanyú,... Egy réteg rizzsel zárjuk a sort és lefedve tegyük előmelegített sütőbe 110 fokra (légkeveréssel). Max. 30 perc alatt összeérnek az ízek.
Tálalás előtt reszeljünk rá zöldcitrom héjat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése