2009. február 15., vasárnap

Párolt hekk, hajdina és bechamel

A tegnapelőtti vacsi igen egyszerű volt de annál laktatóbb. Fotót nem csináltam, mert nem volt kedvem kreatívkodni a terítésnél.

Hozzávalók (2 személyre) :
  • 1 bögre hajdina
  • 2-3 hekk filé
  • kb. 2 dl szójatej
  • rizsliszt
  • bors

Elkészítés:

Kétszeres sós (finomítatlan só) vízben tegyétek föl főni a hajdinát. Ha elpárolgott minden víz róla, akkor kész. Párolóbetét segítségével pároljátok meg a halat. Közben tegyétek föl a szójatejet a sóval és a tört borssal (én zöldborsot használtam) főni, ha forr, sűrétsétek tejszín állagúra a rizsliszttel.

Még finomabb, ha tálaláskor egy kevés frissen facsart citromlével megöntözitek a halat.

Nincsenek megjegyzések: