Hozzávalók (2 személyre) :
- 1 bögre hajdina
- 2-3 hekk filé
- kb. 2 dl szójatej
- rizsliszt
- só
- bors
Elkészítés:
Kétszeres sós (finomítatlan só) vízben tegyétek föl főni a hajdinát. Ha elpárolgott minden víz róla, akkor kész. Párolóbetét segítségével pároljátok meg a halat. Közben tegyétek föl a szójatejet a sóval és a tört borssal (én zöldborsot használtam) főni, ha forr, sűrétsétek tejszín állagúra a rizsliszttel.
Még finomabb, ha tálaláskor egy kevés frissen facsart citromlével megöntözitek a halat.
Kétszeres sós (finomítatlan só) vízben tegyétek föl főni a hajdinát. Ha elpárolgott minden víz róla, akkor kész. Párolóbetét segítségével pároljátok meg a halat. Közben tegyétek föl a szójatejet a sóval és a tört borssal (én zöldborsot használtam) főni, ha forr, sűrétsétek tejszín állagúra a rizsliszttel.
Még finomabb, ha tálaláskor egy kevés frissen facsart citromlével megöntözitek a halat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése