2009. április 25., szombat

Hú de rohadtul dühös vagyok!

Kiváncsi vagyok miért is tűntek el az oldalsávból a "Bolog,amiket olvasok" a"Seignalet diéta" különböző nyelveken és a "Nyers ételek" ??? Most szembesültem vele :(

Ha valaki tudja mi a teendő ne kiméljen!

6 megjegyzés:

Kangamama írta...

Én is küzdök egy hasonlóan dühítő problémával. Amikor a saját blogomban ügyködök, akkor ha a "blog megtekintése" fülre kattintok pl. egy új bejegyzés közreadása után, akkor mindig eltűnnek azok a kis ceruzák, amiken keresztül vissza tudok lépni a szerkesztésbe. Szóval úgy jelenik meg mintha idegen nézelődő lennék. Furcsa dolgok történnek mostanában itt, vagy csak mi vagyunk bénák??
Egyébként érdekes a diéta, amiről írsz, nehéz, de elég logikus.

harmony írta...

szia. nem tudom, nekem múltkor a hátterem tűnt el az egyik blogomról. próbáltad már leszedni és visszatenni azokat az elemeket? hátha az segítene.
nagyon tetszenek a receptjeid különben, nagyon hasznosak, én is hasonló táplálkozásra törekszem, bár most sajnos egy időre visszacsúsztam a "hagyományoshoz", de holnaptól megint belevágok, remélem most több akaraterőm lesz.

Bibe írta...

Kuncugi: Én az tuti, hogy béna vagyok ilyen dolgokban, lásd még új háttér betételére is képtelen vagyok, de ez szerintem google probléma, mert legutóbb a számlálóm tűnt el, mostmeg ugye ezek az elemek az oldalsávból és mind a kétszer akkor, amikor jelezte a google team, hogy vmit ügyködnek v. frissitenek v. tudomisén a rendszerben. No mindegy, szépen lassan visszatöltögetem az eltűnt adatokat.
Amia a diétát illeti tök örülök, hogy azt írtad logikus. Szerintem is az, de volt szerencsém átrágni magam a Seignlet könyvön. És annyira nem is nehéz, inkább macerásnak nevezném, mert csak otthon készült ételeket tud az ember fogyasztani, de egyes éttermek elég befogadóak a témával kapcsolatban.

Harmony: Megnézetm a blogodat már régebben és láttam, hogy neked is "speciális" étrended van. Nagyon igaz, amit írtál: fejben dől el.
Örülök, hogy tetszenek a receptjeim. :)

Bibe írta...

Diszleksziás volnék? Ezer bocs Kinguci!

Kangamama írta...

Észre sem vettem.. Egyébként azért írtam, hogy nehéz, mert a mai konyhának az egyik fő alaja a búza és társai, hiszen a kenyeret átlag két étkezéshez biztos fogyasztunk. Ezt így nem írtad le, de jól sejtem, hogy a glutén tartalmú magvak a tilosak? Ha van ilyened, jó lenne ha megosztanál velünk kenyér (vagy helyettesítő) receptet.
Ja. és még valami. Nálunk csak a tökéletesen omlósra sült dolgokat (főleg a húsoknál) eszik a fiúk..

További jó munkát,
Kinga

Bibe írta...

A húsoknál nem nehéz elérni, hogy omlós legyen, nekem mindig az párolva,raguban,szószban is vagy csak sütve. Persze ez utóbbinál nagy segítségemre vannak nagymamámtól a diplomaosztómra kapott csodalábosaim (különben nem tudnék sütni).
Ami a kenyeret illeti, kisérletezem. Tegnap este pizzát ettünk. Férjemnek nagyon ízlett a tészta (kenyértészta volt), de szerintem még nem az igazi.
Ami a gabonaféléket illeti, nem a gluténtartalmon van a hangsúly, hanem azon, hogy cro-magnon óta átesett-e a növény módosuláson emberi behatásra, de igazad van, javarészt gluténmentes minden, amit a diéta megenged (mindensetre például a kukorica tilos, pedig az is gluténmentes).